Direct een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek?

 • Opple

  Corporate website

  OPPLE is een grote en ervaren producent van lichtoplossingen. Waar OPPLE zich eerst richtte op het produceren van spaarlampen en plafondarmaturen, zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf dat zich ook focust op elektrische apparatuur en grootschalige lichtoplossingen.

 • Gogla

  Webapplicatie

  Gogla is een not-for-profit organisatie die als missie heeft om de wereld een stukje duurzamer te maken en zo veel mogelijk kwalitatief goede en betaalbare producten en diensten te leveren.

 • SKOzoK

  Webapplicatie

  SKOzoK is een enthousiaste, ambitieuze onderwijsstichting met 30 basisscholen in de gemeenten Bergeijk, Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard en Waalre. SKOzoK staat voor Samen Koersen op Zichtbare Onderwijs Kwaliteit. Ongeveer 570 medewerkers verzorgen samen primair onderwijs voor circa 5.800 leerlingen.

 • Berenschot

  Webapplicatie

  Berenschot geeft advies aan organisaties over de hele wereld. Als onafhankelijk organisatieadviesbureau, adviseert zij organisaties van over de hele wereld op het gebied van bestuurs- en maatschappelijke vraagstukken, nieuwe strategie├źn, het behalen van betere resultaten en het vergroten van menselijk kapitaal.

 • Maco Customs Service

  Corporate website

  Maco Customs Service is een onafhankelijke, gespecialiseerde en full-service douanedienstverlener, uitsluitend gericht op het bedrijfsleven. Maco maakt uw douane-aangiftes, biedt software en helpt met vergunningen en advies.

 • Uitgetypt.nl

  Platform

  Uitgetypt.nl helpt bij het transcriberen van bijvoorbeeld interviews en vergaderingen. Ze specialiseren in het omzetten van audio om naar tekst. Op deze manier hoeft u geen extra tijd te besteden aan het uittypen van de dialogen die hebben plaatsgevonden. U stuurt uw audio op en Uitgetypt.nl werkt het voor u uit.

 • Creative Lab, Brainport Development

  Community

  In het Creative Lab Brainport komen studenten in aanraking met opdrachtgevers uit het bedrijfsleven. Zo krijgt u als opdrachtgever een frisse blik en doen studenten goede ervaring op. Bovendien krijgen de studenten professionele begeleiding, waardoor ze altijd met een gepaste oplossing kunnen komen.

 • AppSpecialisten

  Portal

  AppSpecialisten helpt organisaties bij het ontwikkelen van apps. Ze werken het hele proces “van A tot App” af. AppSpecialist zorgt er onder andere voor dat u de juiste tools heeft en de app goed getest wordt.

 • DeWandeldate

  Community

  DeWandeldate is een datingsite die dingen net iets anders aanpakt. De site focust zich op de actieve buitenmens, die opzoek is naar een partner. Zo vindt u snel uw nieuwe wandelpartner.

 • TechFinder

  Portal

  TechFinder is een door Brainport Development ontwikkeld initiatief. Ze geven leraren, docenten, pedagogisch medewerkers en managementleden een beter beeld van het aanbod van activiteiten en materialen op het gebied van wetenschap en techniek.